Zand, een net een bal en Pegasus leden, vrienden en bekenden als medespeler of als tegenstander. Dat zijn de ingrediënten voor het beachvolleybaltoernooi welke wij dit jaar voor het eerst willen organiseren als aftrap van het volleybal seizoen 2018/2019.

In kleine teams ga je in het mulle en zachte zand de strijd aan. Voor diegene die er ‘echt zin aan hebben’ gaan we 3 tegen 3 spelen volgens beach-regels, indraaien toegestaan, wisselen niet, techniek wordt beoordeeld volgens officiële richtlijnen. Voor de ‘recreanten’ onder ons spelen we 4 tegen 4 volgens de beach-regels, indraaien toegestaan, technische fouten worden (bijna) niet afgefloten. Voor beide teamopstellingen mag je maximaal 1 reserve speler toevoegen die mag ‘indraaien’.

Heb je niet genoeg inschrijvingen voor een compleet team? Geen probleem! De organisatie kan misschien voor aanvulling van het team zorgen. Daarom kan individueel inschrijven natuurlijk ook! Vul je gegevens in bij ‘Teamcaptain’ en wij delen je in bij een team. De spelregels voor dit toernooi kun je downloaden op www.pegasus-volleybalterapel.nl

Schrijf je snel in, want …. Vol = Vol …  de inschrijftermijn sluit op maandag 17 september 2018.

Klik hier voor het inschrijf formulier

Tot die tijd kan het ingevulde formulier worden geretourneerd aan jouw trainer, maar nog beter, vul het document in en mail het ons op pegasusterapel@gmail.com