Maandag 29 augustus beginnen de eerste volleybaltrainingen weer voor het nieuwe seizoen. Daarnaast gaan Heren 1 en Dames 1 komende zaterdag al hun 1e toernooien spelen, dus daarom hebben zij de afgelopen dagen al het balgevoel mogen ervaren tijdens extra trainingen.

Aankomend seizoen gaat Heren 1 in de Derde Divisie spelen, dus zal er veel van hen gevraagd worden. Tevens zal Dames 1 proberen hoge ogen te gooien in de Eerste Klasse. Ditzelfde geldt natuurlijk voor al onze volleyballers in de andere teams, groot en klein. Hopelijk kunnen we aan het einde van het seizoen wederom veel kampioenen huldigen binnen de vereniging.

Wij wensen ook de trainers veel inspiratie toe om onze volleyballers naar een hoger plan te brengen. Kijk goed naar de trainingstijden op de site en het team waarin je komt te spelen.

Zoals waarschijnlijk bekend zal Jopie Gerdes het begin van het seizoen minder aanwezig zijn in de sporthal vanwege een gebroken enkel. Wij wensen haar een spoedig herstel en dat we haar weer snel terugzien in de sporthal.

Wij wensen iedereen een sportief en succesvol seizoen.

Het bestuur.