Woensdag 28 december speelden 24 teams een sportief en vooral gezellig Eindejaarsvolleybal-toernooi waarbij gestreden werd om de Fam. Hofkamp wisselbokaal.

De tribunes waren gevuld met enthousiaste supporters en tussen de wedstrijden door en na afloop van het toernooi was er een gezellige nazit.

In een spannende finale waarbij met 1 puntje verschil uiteindelijk de beker werd gewonnen door het team “Woar is mien rekket”, zij mochten voor de eerste keer de wisselbeker in ontvangst nemen. Als 2e eindigde het team “De bende van Ellende”en de 3e prijs was voor het team ”de Hillebillies”.

Deze drie teams werden door Bakker Bos getrakteerd op een heerlijke taart.

Het is tijdens het toernooi wel duidelijk geworden dat er heel veel volleybal-talent rond loopt. Beste mensen beperk je kunnen niet tot 1 avond per jaar maar meld je aan als lid, kom onze teams in de competitie versterken of ga als recreant wekelijks een balletje slaan.

De organisatie kan terug zien op een sportief en gezellig toernooi en wenst iedereen een nog sportiever en gezond 2017.